Notícies portada

Notícia 3

Situada a Olesa de Montserrat, la Cooperativa d’Ensenyament Daina-Isard és una cooperativa de consum orientada a l’àmbit educatiu. Des dels seus inicis el Centre ha destacat per la seva innovació en els mètodes d’aprenentatge donant a la tecnologia un paper fonamental en l’educació del seu alumnat i per ser una escola de referència en el municipi i la comarca. La singularitat del model, que és relativament poc estès al nostre país, radica en el fet que les mares i els pares que porten el seus fills a l’Escola són els propietaris de la Cooperativa a parts iguals i que, per tant, poden intervenir en les decisions que afecten el rumb, l’organització i l’accent sobre el que es vol orientar l’ensenyament de l’Escola Daina-Isard.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Log In

Create an account